Fendt Modellen 2019

De persoonlijke woonomgeving van Fendt-Caravans 2019

Voor het seizoen 2019 biedt Fendt-caravan tal van nieuwe eigenschappen op het gebied van veiligheid en comfort. Wat er exact veranderd is leest u hier

Fendt Logo

De actuele,- en voorgaande brochures vindt u hier

Op de volgende pagina's staan de series beschreven, met daarbij ook alle beschikbare indelingen:Fendt Saphir 2019

Fendt Saphir 2019

Voor iedereen de juiste Indeling. Op welke manier u ook wil reizen, samen of met een compleet gezin, de indeling die bij u past is er bij de Fendt Saphir beslist bij. Bijna elke indelingswens is in de Fendt Saphir serie beschikbaar. Met een Saphir stapt u binnen in de Fendt wereld.

 

  


Fendt Bianco SelectionFendt Bianco Selection 2019

Door zijn frisse en lichte interieur is de Fendt Bianco Selection een caravan voor iedereen. De Bianco Selection blinkt uit door de grote keuze aan innovatieve indelingen.

 

 

 


Fendt Bianco Aktiv 2019Fendt Bianco Activ 2019

Door zijn uitzonderlijke indelingen verrast de Fendt Bianco Activ de frequente reiziger die het comfort en de kwaliteit van een Fendt caravan niet willen missen.

 

 


Fendt Tendenza 2019Fendt Tendenza 2019

De compleet vernieuwde Fendt Tendenza zal iedere caravanner weten te boeien. De designers van Fendt kijken bij het ontwerpen speciaal naar de huidige woontrends en voeren deze door in de luxe woonstijlen van de Fendt Tendenza.

 

 


Fendt Opal 2019Fendt Opal 2019

De Fendt Opal heeft een compleet eigen stijl, welke vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar verbindt tot een caravan in de hogere klasse.

 

 


Fendt Diamant 2019Fendt Diamant 2019 

De Diamant is een klassieke combinatie van stijl welke vakmanschap, materiaalgebruik en ontwerp met elkaar verbindt tot een caravan in de hoogste klasse. 

 

 


Fendt Brillant 2019Fendt Brillant 2019

De Fendt Brillant is in 2019 volledig vernieuwd met innovatieve LFI-technieken en is daarmee de absolute topklasse in de caravanmarkt.

 

 

 


Wat is er precies veranderd in 2019.

Buitenzijde

De nieuw vormgegeven achterlichten in donker desisgn is de opvallendste verandering en kenmerkend voor de strakke achterzijde van Fendt 2019. Het automotive uiterlijk van de hedendaagse Fendt caravans wordt ook met de nieuw vormgegeven driehoekreflectoren extra benadrukt. De nieuwe antraciet-kleurige lichtmetalen velgen, de aangepaste Midi-Heki dakluiken, en de verbeterde verduisteringsrollo in de toegansdeur maken de Fendt-caravan ook in 2019 de absolute top.

Interieur

Het interieur is typisch Fendt, tijdloos en modern tegelijk. Bij de Fendt Saphir, Fendt Bianco Selection, Fendt Bianco Activ, Fendt Tendenza, Fendt Opal, Fendt Diamant en bij de Fendt Brillant zijn er in 2019 enkele nieuwe indelingen. De variatie tussen de 14 verschillende bekledingscombinaties en de 6 verschillende hout-decoren leiden tot de verschillende "woonwerelden" van de indiviuele series.  Met de verschillende combinaties van bekleding, hout, decoratieve elementen en design lijnen  is er voor iedereen de juiste sfeer te vinden.

Techniek

Standaard worden alle Fendt caravans in seizoen 2019 standaard met een "Truma I-net" box  en in combinatie met de Truma Combi 4 of Truma Combi 6 verwarmingssystemen ook met een CP plus bedieningspaneel uitgerust. Hiermee zijn de fendt caravans klaar voor de toekomst . De Truma I-net box biedt veel mogelijkheden in het mobiele huis. Hij is makkelijk te bedienen en als interface ook voor de toekomstige apparaten te gebruiken

 De Series Saphir en Diamant zijn dit jaar van binnen compleet nieuw vormgegeven, andere series zijn in detail verbeterd. De Tendenza blijft de absolute innovatie caravan.