Delta Summerliner 3900 TZV

De doordachte indeling van deze Delta Summerliner 3900 TZV, biedt u slaapruimte voor 3 personen. De caravan is gebouwd in 2007. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het riante laadvermogen van 450 kilo...
lees meer

Delta Summerliner 3900 TZV

De doordachte indeling van deze Delta Summerliner 3900 TZV, biedt u slaapruimte voor 3 personen. De caravan is gebouwd in 2007. De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Door het riante laadvermogen van 450 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Doordat deze caravan is voorzien van een Truma mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De treinzit vormt niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar is ook een extra slaapgelegenheid. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast (77 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Dankzij de pocketveringsmatrassen en lattenbodems op de bedden kunt u genieten van een extra comfortabele ligging. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet is ingebouwd.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Deze caravan is bovendien uitgerust met een gebruikte Dorema voortent en een Dorema Palma voortentluifel. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Op het dak van deze caravan zit wat lichte hagelschade. Wilt u meer informatie over deze Delta Summerliner 3900 TZV? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2007 Modeljaar: 0
Indelingen: Bed: Dwarsbed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Totale lengte: 601 cm Breedte: 230 cm Gewicht: 850 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.300 kg Laadvermogen: 450 kg
Slapen: Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Leeslampjes
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras pocketveren