Tabbert Booster 450 TD ATC, hagelbestendig dak

Deze caravan van het merk Tabbert uit 2022 (modeljaar 2021) biedt u een praktische inrichting waarbij u de beschikking heeft over 4 slaapplaatsen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Tabbert caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Het laadvermogen bedraagt 540 kilo, zodat u...
lees meer

Tabbert Booster 450 TD ATC, hagelbestendig dak

Deze caravan van het merk Tabbert uit 2022 (modeljaar 2021) biedt u een praktische inrichting waarbij u de beschikking heeft over 4 slaapplaatsen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Tabbert caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Het laadvermogen bedraagt 540 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (133 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In deze caravan vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een badkamer met een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. De verwarmde lucht wordt efficient verspreid via een ringverwarming.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Tabbert Booster 450 TD of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2022 Modeljaar: 2021
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 470 cm Totale lengte: 669 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 262 cm Sta-hoogte: 196 cm Gewicht: 1.160 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg Laadvermogen: 540 kg
Slapen: frans bed: 199 x 139 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Glad Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Elektronisch stabiliteitssysteem
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Voortent stopcontact
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Licht pakket
Lichtmetalen velgen
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Bedbodem schotelveren
Comfortschuim matras
Tabbert Comfort Slaapsysteem