Avento Ava Grande 445 TF Mover, voortent, fietsdr.

Deze Avento Ava Grande 445 TF van bouwjaar 2007 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Avento caravan hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt...
lees meer

Avento Ava Grande 445 TF Mover, voortent, fietsdr.

Deze Avento Ava Grande 445 TF van bouwjaar 2007 heeft een handige inrichting om het kamperen nog aangenamer te maken. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Avento caravan hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Enduro mover snel op de gewenste plaats zetten. Door de 2 serviceluiken zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (93 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In deze caravan vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de caravan op een comfortabele wijze kan worden bijverwarmd.

U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Tenslotte wordt er bij de caravan een gebruikte Isabella voortent meegeleverd inclusief een aanbouw en slaapcabine. Omdat de caravan is uitgerust met een stabilisatorkoppeling, heeft deze een rustiger weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Avento Ava Grande 445 TF of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2007 Modeljaar: 2007
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Standaardzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 521 cm Totale lengte: 647 cm Breedte: 219 cm Hoogte: 257 cm Sta-hoogte: 192 cm Gewicht: 1.065 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.360 kg Laadvermogen: 295 kg
Slapen: frans bed: 200 x 140 cm Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Beige
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hagelbestendig dak
Hordeur
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Verwarming
Airmix
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Comfortschuim matras
Lattenbodem