Fendt Diamant 550 SG Mover,luifel,schotel,enz.

Deze Fendt Diamant 550 SG is gebouwd in 2017 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan sne...
lees meer

Fendt Diamant 550 SG Mover,luifel,schotel,enz.

Deze Fendt Diamant 550 SG is gebouwd in 2017 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 4 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De XL koelkast (155 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. Alle keukenbenodigdheden kunnen worden opgeborgen in de ladekast.

De twee aparte bedden waarover de caravan beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Het grote dakluik, in combinatie met de airco, zorgt voor een prettig binnenklimaat tijdens warme dagen. De ingebouwde vloerverwarming zorgt voor een heerlijk warme vloer en voeten.

Deze caravan is voorzien van een televisie zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de caravan uitgerust met een Oyster Vision vaste schotelantenne. De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Deze toercaravan is voorzien van een zo goed als nieuwe Dorema Oslo wintertent. Op de camping aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Fendt Diamant 550 SG kennis te maken.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2017 Modeljaar: 2017
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 636 cm Totale lengte: 772 cm Breedte: 232 cm Hoogte: 263 cm Sta-hoogte: 195 cm Gewicht: 1.470 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 530 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 195 x 80 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
230V / 12V / Tv aansluiting aan voortentzijde
AL-KO Big Foots
Caravanmover
Disselafdekking
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Luifel
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Airconditioning
Combi 6 kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming