Hobby Excellent 460 SL Mover, voortent, airco

U heeft de beschikking over 3 slaapplaatsen in deze praktisch ingedeelde Hobby Excellent 460 SL van bouwjaar 2023 (modeljaar 2022). De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Op de camping kunt u de caravan dankz...
lees meer

Hobby Excellent 460 SL Mover, voortent, airco

U heeft de beschikking over 3 slaapplaatsen in deze praktisch ingedeelde Hobby Excellent 460 SL van bouwjaar 2023 (modeljaar 2022). De caravan is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Enduro mover snel op de gewenste plaats zetten. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. Achterin de caravan bevindt zich de keuken, die uiteraard is voorzien van een kraan, gootsteen en een 3-pits kooktoestel. Er is een 5 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De XL koelkast (155 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

In de 2 aparte bedden in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

De airconditioning en het grote dakluik zorgen ook als het buiten heet is voor een koel interieur. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Tenslotte wordt er bij de caravan een gebruikte Dorema voortent meegeleverd. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Past deze Hobby Excellent 460 SL helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2023 Modeljaar: 2022
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Eindkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Treinzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 557 cm Totale lengte: 676 cm Breedte: 230 cm Gewicht: 1.154 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.350 kg Laadvermogen: 196 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 193 x 82 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 3
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Reservewiel-beugel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Voortent stopcontact
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Fietsenrek
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Airconditioning
Kachel
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Matras binnenvering