Adria Altea 462 PU Mover, voortent, GFK

Deze Adria Altea 462 PU van bouwjaar 2019, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Doordat deze caravan is voorzien van een mover kunt u...
lees meer

Adria Altea 462 PU Mover, voortent, GFK

Deze Adria Altea 462 PU van bouwjaar 2019, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 4 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Doordat deze caravan is voorzien van een mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Het keukenblok, dat centraal in de caravan is gemonteerd, heeft voldoende bergruimte en is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (96 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In de badkamer vindt u een ingebouwd cassettetoilet. Hier bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Een opvallende optie is de vloerverwarming, die ook op koudere dagen voor een comfortabel gevoel in de caravan zorgt.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze caravan, dankzij de hordeur, geen last. Deze caravan is bovendien uitgerust met een gebruikte Isabella Commodore North voortent. Deze is eventueel uit te breiden met de meegeleverde Isabella Eclipse voortentluifel. Zowel de voortent als de luifel zijn uitgevoerd met een lichtgewicht CarbonX frame. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze Adria is uitgerust, een betere wegligging.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Adria Altea 462 PU of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Algemeen: Conditie: Occasion Bouwjaar: 2019 Modeljaar: 2019
Indelingen: Bed: Frans bed Keuken: Middenkeuken Sanitair: Hoek-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 532 cm Totale lengte: 676 cm Breedte: 230 cm Gewicht: 1.107 kg Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg Laadvermogen: 393 kg
Slapen: Aantal bedden: 1 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
230V / 12V / Tv aansluiting aan voortentzijde
Caravanmover
Disselafdekking
Reservewiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Keuken
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik groot
Hagelbestendig dak
Hordeur
Leeslampjes
Luifel
Voortent
Sanitair
Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Kachel
Ringverwarming
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Comfortschuim matras
Lattenbodem