Fendt Opal 560 SG voorraad incl. opties

nieuw
Deze degelijk gebouwde Fendt caravan is gebouwd in 2022. In de Fendt Opal 560 SG beschikt u over slaapgelegenheid voor 4 personen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 515 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel...
lees meer

Fendt Opal 560 SG voorraad incl. opties

Deze degelijk gebouwde Fendt caravan is gebouwd in 2022. In de Fendt Opal 560 SG beschikt u over slaapgelegenheid voor 4 personen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 515 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Deze Fendt caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. De 10 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (133 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.

De aparte bedden waarmee de caravan is uitgerust bieden een ruime slaapplek voor 2 personen. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

In de Fendt Opal 560 SG is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.

Deze caravan is uitgerust met de volgende opties: 
  • 2.000 kg asverzwaring  
  • Truma Combi 6 E kachel i.p.v. Combi 6  
  • Vloerverwarming 
  • Lattenbodem en opvulmatras
  • Cordoba bekleding  
Past deze Fendt Opal 560 SG helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Algemeen: Conditie: Nieuw Bouwjaar: 2022 Modeljaar: 2022
Indelingen: Bed: 2 aparte bedden Keuken: Middenkeuken Sanitair: Midden-opstelling Zit: Rondzit
Maten en gewichten: Opbouwlengte: 662 cm Totale lengte: 774 cm Breedte: 250 cm Hoogte: 263 cm Sta-hoogte: 195 cm Gewicht: 1.485 kg Max. toelaatbaar gewicht: 2.000 kg Laadvermogen: 515 kg
Slapen: 1-persoonsbed: 200 x 90 cm Aantal bedden: 2 Slaapplaatsen: 4
Kenmerken: Wanden: Hamerslag Kleur: Wit
Techniek en veiligheid
Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen
Keuken
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Tapijtloperset
Sanitair
45 Liter watertank
Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte
Verwarming
Combi 6E kachel
Kachel
Ringverwarming
Truma i-net box
Vloerverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem
Lattenbodem tussen de bedden
Matras Comfortschuim
Uittrekbare lattenbodem