fendt

Toon meer

Fendt Saphir 450 QB mover, luifel, fietsendr.

Deze praktisch ingedeelde Fendt Saphir 450 QB is van 2009. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 4 slaapplaatsen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken...

lees meer

€ 11.900

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Saphir 450 QB mover, luifel, fietsendr.

Deze praktisch ingedeelde Fendt Saphir 450 QB is van 2009. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 4 slaapplaatsen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het laadvermogen bedraagt 250 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Met de Truma mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar. U mag met deze caravan, omdat deze een Tempo 100 certificaat heeft, op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur rijden.

De Fendt Saphir 450 QB beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Er is een 5 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast (110 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud. Al uw keukenspullen passen in de handige ladekast.

In het ruime, dwars geplaatste bed kunnen 2 personen slapen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

De Fendt Saphir 450 QB heeft ook een Fiamma zakluifel die u binnen enkele minuten op kunt zetten. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Kom gerust geheel vrijblijven langs. U bent van harte welkom om met deze Fendt Saphir 450 QB kennis te maken.

Optioneel, dus tegen meerprijs kunnen wij de caravan afleveren incl. een BOVAG onderhoudsbeurt / keuring, van buiten netjes gewassen en van binnen gepoetst. Meerprijs € 345,00

Openingstijden Van den Elzen Caravans
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Indelingen:

Bed: Dwarsbed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Midden-opstelling
Zit: Treinzit

Algemeen:

Conditie: Occasion
Bouwjaar: 2009
Modeljaar: 2009

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 500 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 640 cm
Breedte: 230 cm
Totale hoogte: 260 cm
Gewicht: 1.050 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.300 kg
Laadvermogen: 250 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Techniek en veiligheid

Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Omvormer
Reservewiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
TUV-certificaat (100km/u)
Verzwaarde steunen

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Fietsenrek
Hor in deur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Luifel

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Kachel
Ringverwarming

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering