fendt

Toon meer

Fendt Saphir 495 SFB Model 2021

new

In deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Fendt, kunt u slapen met 4 personen. De caravan is gebouwd in 2021. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt nam...

lees meer

€ 24.400

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Saphir 495 SFB Model 2021

In deze comfortabel uitgevoerde caravan van het merk Fendt, kunt u slapen met 4 personen. De caravan is gebouwd in 2021. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 397 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De Fendt Saphir 495 SFB heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (133 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

In de Fendt Saphir is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Saphir 495 SFB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Indelingen:

Bed: Frans bed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Hoek-opstelling
Zit: Rondzit

Algemeen:

Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2021
Modeljaar: 2021

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 612 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 724 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.303 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg
Laadvermogen: 397 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Verwarming

Kachel
Ringverwarming

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering