hobby

Toon meer

Hobby De luxe Easy 400 SF Zeer compleet

Deze praktisch ingedeelde Hobby De luxe Easy 400 SF is van 2014. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 3 slaapplaatsen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak geb...

lees meer

€ 14.750

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Hobby De luxe Easy 400 SF Zeer compleet

Deze praktisch ingedeelde Hobby De luxe Easy 400 SF is van 2014. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 3 slaapplaatsen. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze Hobby De luxe 400 SF, het laadvermogen bedraagt namelijk 360 kilo. Met de mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

In de ruime treinzit vindt u een gezellige plek om te zitten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Als het wat kouder wordt, kunt u van de ingebouwde verwarming gebruik maken.

Op de camping kunt u de zakluifel moeiteloos opzetten. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? U bent van harte welkom om met deze Hobby De luxe Easy 400 SF kennis te maken.

Optioneel, dus tegen meerprijs kunnen wij de caravan afleveren incl. een BOVAG onderhoudsbeurt / keuring, van buiten netjes gewassen en van binnen gepoetst. Meerprijs € 345,00

Openingstijden Van den Elzen Caravans
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Indelingen:

Bed: Frans bed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Hoek-opstelling
Zit: Treinzit

Algemeen:

Conditie: Occasion
Bouwjaar: 2014
Modeljaar: 2014

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 506 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 593 cm
Breedte: 230 cm
Totale hoogte: 259 cm
Gewicht: 990 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.350 kg
Laadvermogen: 360 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 3
Aantal bedden: 2
2-persoonsbed: 197 x 129 cm
1-persoonsbed: 190 x 134 cm

Kenmerken:

Techniek en veiligheid

230V / 12V / Tv aansluiting aan voortentzijde
Caravanmover
Neuswiel met disselweger
Omvormer
Reservewiel
Serviceluik
Stabilisator

Keuken

Boiler
Gascomfoor
Slimline koelkast op hoogte
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Fietsenrek
Halve hordeur
Luifel

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)

Verwarming

Kachel

Slaapcomfort

Lattenbodem