fendt

Toon meer

Fendt Bianco Activ 445 SFB model 2021

new

Deze praktisch ingedeelde Fendt Bianco Activ 445 SFB is van 2021. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 4 slaapplaatsen. Door het riante laadvermogen van 376 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen....

lees meer

€ 24.550

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Bianco Activ 445 SFB model 2021

Deze praktisch ingedeelde Fendt Bianco Activ 445 SFB is van 2021. U heeft in deze caravan de beschikking over totaal 4 slaapplaatsen. Door het riante laadvermogen van 376 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De caravan beschikt over een middenkeuken met voldoende bergruimte, die praktisch is ingericht en met een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan is uitgevoerd. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast (133 liter). De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.

De Fendt Bianco Activ 445 SFB is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem. De Bianco Activ is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Bianco Activ 445 SFB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Indelingen:

Bed: Frans bed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Hoek-opstelling
Zit: Rondzit

Algemeen:

Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2021
Modeljaar: 2021

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 574 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 679 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.224 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg
Laadvermogen: 276 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Combi 4 kachel
Combi 4E kachel
Kachel
Ringverwarming
Truma i-net box

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering