fendt

Toon meer

Fendt Bianco Activ 515 SD model 2021

new

Deze Fendt Bianco Activ 515 SD heeft een doordachte inrichting om prettig mee te kunnen kamperen. De caravan is gebouwd in 2021. Deze caravan heeft een laadvermogen van 353 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima mee...

lees meer

€ 27.050

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Bianco Activ 515 SD model 2021

Deze Fendt Bianco Activ 515 SD heeft een doordachte inrichting om prettig mee te kunnen kamperen. De caravan is gebouwd in 2021. Deze caravan heeft een laadvermogen van 353 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. De keuken is in het midden van de Fendt Bianco Activ 515 SD geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

De Fendt Bianco Activ 515 SD is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via een ringverwarming.

U zult in deze Fendt Bianco Activ dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Het weggedrag van de caravan wordt verbeterd door de stabilisatorkoppeling.

Wilt u meer informatie over deze Fendt Bianco Activ 515 SD? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Indelingen:

Bed: Frans bed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Achter-opstelling
Zit: Treinzit

Algemeen:

Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2021
Modeljaar: 2021

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 642 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 753 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.347 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg
Laadvermogen: 353 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 3
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes

Sanitair

Cassettetoilet
Douche
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Combi 4 kachel
Combi 4E kachel
Kachel
Ringverwarming
Truma i-net box

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering