fendt

Toon meer

Fendt Bianco Activ 515 SGE model 2021

new

In deze comfortabel uitgevoerde Fendt Bianco Activ 515 SGE, beschikt u over 4 slaapplaatsen. Deze caravan is gebouwd in 2021. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraag...

lees meer

€ 27.050

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Bianco Activ 515 SGE model 2021

In deze comfortabel uitgevoerde Fendt Bianco Activ 515 SGE, beschikt u over 4 slaapplaatsen. Deze caravan is gebouwd in 2021. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 335 kilo. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fendt Bianco Activ 515 SGE beschikt over een treinzit. Handig als extra slaapplaats en om samen te eten en te drinken. De ruime keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Geheel compleet uitgevoerd, met onder meer een 3-pits kooktoestel, gootsteen met kraan en voldoende bergruimte. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

In de 2 aparte bedden in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. Deze caravan beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik zorgt voor veel daglicht in de caravan, ook biedt het een prima ventilatiemogelijkheid. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

In de Fendt Bianco Activ is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Bianco Activ 515 SGE of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Indelingen:

Bed: 2 aparte bedden
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Midden-opstelling
Zit: Treinzit

Algemeen:

Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2021
Modeljaar: 2021

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 642 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 753 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.365 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg
Laadvermogen: 335 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 2
1-persoonsbed: 200 x 85 cm
1-persoonsbed: 200 x 85 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Combi 4 kachel
Combi 4E kachel
Kachel
Ringverwarming
Truma i-net box

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering