fendt

Toon meer

Fendt Bianco Activ 465 SGE model 2021

new

U heeft de beschikking over alle benodigde zit- en slaapruimte in deze praktisch ingedeelde Fendt Bianco Activ 465 SGE uit 2021. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 402 k...

lees meer

€ 25.450

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Bianco Activ 465 SGE model 2021

U heeft de beschikking over alle benodigde zit- en slaapruimte in deze praktisch ingedeelde Fendt Bianco Activ 465 SGE uit 2021. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 402 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De Fendt Bianco Activ 465 SGE is voorzien van een handige L-zit voor een sfeervol samenzijn. De middenkeuken, waar de caravan over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (133 liter) met vriescompartiment ingebouwd. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Doordat de Fendt Bianco Activ met een hordeur is uitgerust, heeft u in de caravan geen last van insecten. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Kom gerust eens langs in onze showroom. U treft bij Van den Elzen Caravans en recreactie het grootste assortiment nieuwe Fendt caravans aan van Nederland. U bent van harte welkom om met deze Fendt Bianco Activ 465 SGE kennis te maken.

Indelingen:

Bed: 2 aparte bedden
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Midden-opstelling
Zit: L-zit

Algemeen:

Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2021
Modeljaar: 2021

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 642 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 753 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.298 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg
Laadvermogen: 402 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 2
Aantal bedden: 2
1-persoonsbed: 200 x 85 cm
1-persoonsbed: 200 x 85 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Combi 4 kachel
Combi 4E kachel
Kachel
Ringverwarming
Truma i-net box

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Omvormer
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering