fendt

Toon meer

Fendt Bianco Activ 495 SFE Mover, luifel en fietsend

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Fendt Bianco Activ 495 SFE de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Deze caravan heef...

lees meer

€ 22.750

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Bianco Activ 495 SFE Mover, luifel en fietsend

U heeft in deze comfortabel ingedeelde Fendt Bianco Activ 495 SFE de beschikking over genoeg slaap- en zitgelegenheid. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 420 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Easydriver mover snel op de gewenste plaats zetten. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten, drinken, lezen en borrelen wordt gevormd door de treinzit. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (140 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Past deze Fendt Bianco Activ 495 SFE helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Indelingen:

Bed: Frans bed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Hoek-opstelling
Zit: Treinzit

Algemeen:

Conditie: Occasion
Bouwjaar: 2018
Modeljaar: 2018

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 587 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 724 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.280 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg
Laadvermogen: 420 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Techniek en veiligheid

Accu
Caravanmover
Disselafdekking
Lader
Neuswiel met disselweger
Omvormer
Reservewiel
Rookmelder
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Ladekast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Dakluik heki
Fietsenrek
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Luifel

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Combi 4E kachel
Kachel
Ringverwarming
Truma i-net box

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering