eriba

Toon meer

Eriba Nova 465 Mover Luifel Vloerverw.

sold

Deze Eriba Nova 465 biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 4 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2012. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen ...

lees meer

€ 16.900

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Eriba Nova 465 Mover Luifel Vloerverw.

Deze Eriba Nova 465 biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 4 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2012. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 360 kilo. Met de Al-Ko mover, waarmee deze caravan is uitgerust, zet u de caravan snel en eenvoudig op zijn plek. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De gezellige en handige rondzit waar de caravan over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. De keuken van deze caravan van Eriba is luxe uitgevoerd, u treft er zelfs een afzuigkap voor een goede afvoer van de kook- en bakluchtjes. De apothekerskast is perfect om al uw etenswaren overzichtelijk in op te bergen. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De ingebouwde vloerverwarming zorgt voor een heerlijk warme vloer en voeten.

De caravan is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de caravan. Handig is ook de Thüle cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Eriba Nova 465 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Optioneel, dus tegen meerprijs kunnen wij de caravan afleveren incl. een BOVAG onderhoudsbeurt / keuring, van buiten netjes gewassen en van binnen gepoetst. Meerprijs € 345,00

Openingstijden Van den Elzen Caravans
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Indelingen:

Bed: Frans bed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Hoek-opstelling
Zit: Rondzit

Algemeen:

Conditie: Occasion
Bouwjaar: 2012
Modeljaar: 2012

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 0 cm
Sta-hoogte: 198 cm
Totale lengte: 698 cm
Breedte: 230 cm
Totale hoogte: 262 cm
Gewicht: 1.240 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.600 kg
Laadvermogen: 360 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 200 x 143 cm

Kenmerken:

Wanden: Glad
Kleur: Wit

Keuken

Afzuigkap
Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak

Techniek en veiligheid

AL-KO Big Foots
Caravanmover
Disselafdekking
Extra serviceluik
Reservewiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen
Luifel

Sanitair

Cassettetoilet
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Kachel
Ringverwarming
Ultraheat
Vloerverwarming

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering

Radio/TV

Radio