fendt

Toon meer

Fendt Saphir 470 TFB Isabella voortent

sold

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt, heeft u de beschikking over 4 slaapplaatsen. De Fendt Saphir 470 TFB is uit het bouwjaar 2002. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen ...

lees meer

€ 6.900

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Saphir 470 TFB Isabella voortent

In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Fendt, heeft u de beschikking over 4 slaapplaatsen. De Fendt Saphir 470 TFB is uit het bouwjaar 2002. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Door het riante laadvermogen van 250 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

De ruime rondzit, waar deze caravan over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. In de keuken treft u een koelkast aan.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. In de badkamer kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd.

De caravan is uitgerust met een Airmix om verse buitenlucht bij de verwarmde lucht te kunnen mengen. Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

De voortent is van het merk Isabella en is voorzien van een licht gewicht glasfiber frame.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Fendt Saphir 470 TFB of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Optioneel, dus tegen meerprijs kunnen wij de caravan afleveren incl. een BOVAG onderhoudsbeurt / keuring, van buiten netjes gewassen en van binnen gepoetst. Meerprijs € 345,00

Openingstijden Van den Elzen Caravans
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Indelingen:

Bed: Frans bed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Hoek-opstelling
Zit: Rondzit

Algemeen:

Conditie: Occasion
Bouwjaar: 2002
Modeljaar: 2002

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 520 cm
Sta-hoogte: 192 cm
Totale lengte: 658 cm
Breedte: 230 cm
Totale hoogte: 256 cm
Gewicht: 1.050 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.300 kg
Laadvermogen: 250 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 200 x 140 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Verwarming

Airmix
Kachel
Ringverwarming

Keuken

Boiler
Gascomfoor
Koelkast

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Fietsenrek
Leeslampjes
Voortent

Sanitair

Cassettetoilet

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Reservewiel
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering