fendt

Toon meer

Fendt Opal 515 SG Combi 4E / Bedverbreder

new

U heeft in deze comfortabele Fendt Opal 515 SG van 2020 vier slaapplaatsen tot uw beschikking. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan is geen enkel probleem door het laadvermogen van 318 kilo. Uw bagage kunt u...

lees meer

Adviesprijs: € 29.640

€ 27.250

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Opal 515 SG Combi 4E / Bedverbreder

U heeft in deze comfortabele Fendt Opal 515 SG van 2020 vier slaapplaatsen tot uw beschikking. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan is geen enkel probleem door het laadvermogen van 318 kilo. Uw bagage kunt u ook vanaf de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

De riante rondzit in de Opal 515 SG is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder andere uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast in de keuken is handig om de kleine spullen in op te bergen. De 10 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor uw gehele voorraad.

Met de twee aparte bedden in de Opal 515 SG heeft ieder zijn eigen slaapplek. In de comfortabele badkamer vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de Fendt Opal 515 SG voorzien van een circulatiesysteem.

Door de ingebouwde hordeur houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd en veiliger.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om kennis te maken met deze Fendt Opal 515 SG.

Van den Elzen caravans en recreatie is officieel dealer van de merken Fendt en Tabbert en biedt daarnaast ook occassions van verschillende merken aan. Daarnaast beschikken wij over een ruime kampeerwinkel en webshop met een groot assortiment. Ook voor schadereparatie, onderhoud en opbouw van accessoires kunt u bij ons terecht in onze vakkundige werkplaats.

Openingstijden Van den Elzen Caravans
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Indelingen:

Bed: 2 aparte bedden
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Midden-opstelling
Zit: Rondzit

Algemeen:

Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2020
Modeljaar: 2020

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 642 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 753 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.382 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.700 kg
Laadvermogen: 318 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 2
1-persoonsbed: 200 x 85 cm
1-persoonsbed: 190 x 85 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Lichtmetalen velgen

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Combi 4 kachel
Kachel
Ringverwarming
Truma i-net box

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Rookmelder
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras Comfortschuim