fendt

Toon meer

Fendt Bianco Selection 465 TG Model 2020

new

In deze Fendt Bianco Selection 465 TG beschikt u over slaapgelegenheid voor vier personen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 262 kilo. Uw vakantiebaga...

lees meer

€ 23.550

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Bianco Selection 465 TG Model 2020

In deze Fendt Bianco Selection 465 TG beschikt u over slaapgelegenheid voor vier personen. Het meenemen van al uw reisbagage in deze caravan is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 262 kilo. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik ook vanaf de buitenzijde uitstekend bereikbaar.

U kunt gezellig plaatsnemen in de praktische standaardzit van de Bianco Selection 465 TG, die ook kan worden omgebouwd tot slaapplaats. Het keukenblok is centraal in de caravan gemonteerd en is onder anderen uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor het opbergen van uw voorraad is er een apothekerskast aanwezig. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 5 liter boiler aanwezig. De koelkast (105 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De aparte bedden in de Fendt Bianco Selection 465 TG bieden een ruime slaapplek voor twee personen. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Ook is er een ingebouwd cassettetoilet.

Het grote dakluik in de Bianco Selection 465 TG zorgt voor veel daglicht in de caravan en biedt een prima ventilatiemogelijkheid. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze Fendt Bianco Selection 465 TG, dankzij de hordeur, geen last. De stabilisatorkoppeling zorgt voor een merkbare verbetering van het weggedrag van deze caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om kennis te maken met deze Fendt Bianco Selection 465 TG.

Van den Elzen caravans en recreatie is officieel dealer van de merken Fendt en Tabbert en biedt daarnaast ook occassions van verschillende merken aan. Daarnaast beschikken wij over een ruime kampeerwinkel en webshop met een groot assortiment. Ook voor schadereparatie, onderhoud en opbouw van accessoires kunt u bij ons terecht in onze vakkundige werkplaats.

Openingstijden Van den Elzen Caravans
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Indelingen:

Bed: 2 aparte bedden
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Midden-opstelling
Zit: Standaardzit

Algemeen:

Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2020
Modeljaar: 2020

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 594 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 705 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.238 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg
Laadvermogen: 262 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 2
1-persoonsbed: 200 x 85 cm
1-persoonsbed: 200 x 85 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Keuken

Apothekerskast
Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Rookmelder
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Verwarming

Kachel
Ringverwarming
Truma i-net box

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering