fendt

Toon meer

Fendt Bianco Activ 390 FHS Model 2020

new

Deze comfortabele Fendt Bianco Activ 390 FHS is van 2020 en beschikt over drie slaapplaatsen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 410 kilo. Uw bagage kunt u ook van de bu...

lees meer

€ 21.100

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Fendt Bianco Activ 390 FHS Model 2020

Deze comfortabele Fendt Bianco Activ 390 FHS is van 2020 en beschikt over drie slaapplaatsen. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 410 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

In de ruime treinzit van de Bianco Activ 390 FHS vindt u een gezellige plek om te zitten en te eten, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Geheel achterin de caravan bevindt zich de complete, praktische eindkeuken, die is voorzien van voldoende opbergmogelijkheden en een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor twee personen. In de badkamer van de Fendt Bianco Activ 390 FHS kunt u zich lekker opfrissen bij de wastafel. Naast de wastafel is er ook een ingebouwd cassettetoilet aanwezig in de caravan.

De Fendt Bianco Activ 390 FHS kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Daarnaast is de Bianco Activ 390 FHS voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om kennis te maken met deze Fendt Bianco Activ 390 FHS.

Van den Elzen caravans en recreatie is officieel dealer van de merken Fendt en Tabbert en biedt daarnaast ook occassions van verschillende merken aan. Daarnaast beschikken wij over een ruime kampeerwinkel en webshop met een groot assortiment. Ook voor schadereparatie, onderhoud en opbouw van accessoires kunt u bij ons terecht in onze vakkundige werkplaats.

Openingstijden Van den Elzen Caravans
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Indelingen:

Bed: Frans bed
Keuken: Eindkeuken
Sanitair: Hoek-opstelling
Zit: Treinzit

Algemeen:

Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2020
Modeljaar: 2020

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 493 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 605 cm
Breedte: 232 cm
Totale hoogte: 263 cm
Gewicht: 1.090 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.500 kg
Laadvermogen: 410 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 3
Aantal bedden: 2
2-persoonsbed: 210 x 140 cm
1-persoonsbed: 186 x 106 cm

Kenmerken:

Keuken

Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Combi 4 kachel
Ringverwarming

Techniek en veiligheid

Disselafdekking
Neuswiel met disselweger
Omvormer
Rookmelder
Schokbreker
Serviceluik
Stabilisator
Verzwaarde steunen

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering