burstner

Toon meer

Burstner Averso 430 TS Thule luifel + Mover

Deze comfortabel uitgevoerde Burstner Averso 430 TS is van bouwjaar 2014. De caravan is overigens pas in 2015 voor het eerst in gebruik genomen door de eerste eigenaar. In deze caravan beschikt u over 4 slaapplaatse...

lees meer

€ 14.900

locatie
openingstijden
route
telefonisch contact? 0486 45 2524
mail ons: info@vdelzencaravans.nl

Burstner Averso 430 TS Thule luifel + Mover

Deze comfortabel uitgevoerde Burstner Averso 430 TS is van bouwjaar 2014. De caravan is overigens pas in 2015 voor het eerst in gebruik genomen door de eerste eigenaar. In deze caravan beschikt u over 4 slaapplaatsen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 310 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Doordat deze caravan is voorzien van een Enduro mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen. Aan de Tempo 100 sticker van deze caravan kunt u zien dat u hiermee op de Duitse Autobahn 100 kilometer per uur mag rijden.

Een extra slaapgelegenheid wordt gevormd door de comfortabele, gezellige treinzit. Het keukenblok is centraal in de caravan geplaatst. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 5 liter boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het dwars geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.

Het interieur kan goed worden geventileerd dankzij het grote dakluik, dat ook voor extra lichtinval zorgt. Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Op de camping aangekomen kunt u de Thüle cassetteluifel in een oogwenk uitdraaien. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.

Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Averso 430 TS kennis te maken.

Optioneel, dus tegen meerprijs kunnen wij de caravan afleveren incl. een BOVAG onderhoudsbeurt / keuring, van buiten netjes gewassen en van binnen gepoetst. Meerprijs € 345,00

Openingstijden Van den Elzen Caravans
Maandag t/m vrijdag 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Indelingen:

Bed: Dwarsbed
Keuken: Middenkeuken
Sanitair: Midden-opstelling
Zit: Treinzit

Algemeen:

Conditie: Occasion
Bouwjaar: 2014
Modeljaar: 2014

Maten en gewichten:

Opbouwhoogte: 450 cm
Sta-hoogte: 195 cm
Totale lengte: 652 cm
Breedte: 230 cm
Totale hoogte: 258 cm
Gewicht: 1.050 kg
Max. toelaatbaar gewicht: 1.360 kg
Laadvermogen: 310 kg

Slapen:

Slaapplaatsen: 4
Aantal bedden: 1
2-persoonsbed: 211 x 146 cm

Kenmerken:

Wanden: Hamerslag
Kleur: Wit

Keuken

Boiler
Gascomfoor
Koelkast
Vriesvak

Exterieur/Interieur

Buitenlamp
Combicassettes
Dakluik
Dakluik groot
Hordeur
Indirecte verlichting
Leeslampjes
Luifel

Techniek en veiligheid

Caravanmover
Disselafdekking
Reservewiel
Serviceluik
Stabilisator
TUV-certificaat (100km/u)

Sanitair

Cassettetoilet
Schoonwatertank (vast)
Toilet/Wasruimte

Verwarming

Kachel
Ringverwarming

Slaapcomfort

Lattenbodem
Matras binnenvering