Van den Elzen caravans werkplaats

Werkplaats

Van den Elzen Caravans beschikt over een moderne, goed uitgeruste werkplaats

Voor onderhoud, reparatie, schadeherstel en montage van accessoires kunt u bij ons terecht. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van caravantechniek en we zorgen ervoor dat onze monteurs bekend zijn met de modernste technieken. Ook met storingen aan uw mover of schotelset kunnen wij u helpen. Klik op "lees meer..." voor meer informatie over onderhoud en reparaties.

Schadetaxatie en herstel

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het taxeren en herstellen van alle voorkomende schades. Een ongelukje, weersomstandigheden of een onoplettende buurman kunnen ervoor zorgen dat uw caravan schade oploopt. Wij nemen voor u de zorgen weg en zorgen ervoor dat uw caravan weer als nieuw wordt.  Als bijkomend voordeel; in de meeste gevallen betaalt u bij ons geen eigen risico!

U heeft het misschien als eens meegemaakt. Een schade aan uw caravan. Altijd zuinig geweest op uw bezit en dan ineens....... een schade. Zomaar een paaltje geraakt, een slagboom over het hoofd gezien of zelfs een hagelbui die uw dierbare bezit flink heeft beschadigd.

Dan is het goed dat u bij ons terecht kunt voor vakkundige reparatie, wat voor merk caravan u ook heeft. Of het nu om een klein deukje gaat of een grotere schade. Wij treden namens u in overleg met uw verzekeringsmaatschappij of schade-expert en zorgen er voor dat uw caravan gerepareerd wordt volgens de eisen die door de fabriek gesteld worden. Tevens geven wij twee jaar garantie op de reparatie!

Op het moment dat u bij ons bent, regelen wij het gehele schadetrajact voor u, indien gewenst natuurlijk! Wij beginnen pas met de reparatie wanneer u ons toestemming heeft gegeven.

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen dus u hoeft u niet te laten "sturen" naar een bedrijf waar u liever niet naar toe gaat.
In de meeste gevallen betaalt u bij ons geen eigen risico!